Konferensi video

Choose your language:
bg, bs, ca, ceb, co, cs, cy, da, de, el, en, eo, es, et, fa, fi, fr, fy, ga, gd, gl, gu, ha, haw, hi, hmn, hr, ht, hu, id, ig, is, it, iw, ja, jw, ka, kk, km, kn, ko, ku, ky, la, lb, lo, lt, lv, mg, mi, mk, ml, mn, mr, ms, mt, my, ne, nl, no, ny, or, pa, pl, ps, pt, ro, ru, rw, sd, si, sk, sl, sm, sn, so, sr, st, su, sv, sw, ta, te, tg, th, tk, tl, tr, tt, ug, uk, ur, uz, vi, xh, yi, yo, zh, zu,




Sampeyan ora butuh aplikasi kanggo nggunakake Omegle ing telpon utawa tablet!Situs web bisa digunakake kanthi apik ing seluler.



Ketemu wong liyo karo kapentingan sampeyan!



Omegle(oh meg ull)minangka cara sing apik kanggo ketemu kanca anyar, sanajan nalika nindakake jarak sosial.Nalika sampeyan nggunakake Omegle, sampeyan bakal dipasangake kanthi acak karo wong liya kanggo ngobrol siji-siji.Yen luwih seneng, sampeyan bisa nambahake kapentingan lan sampeyan bakal dipasangake kanthi acak karo wong sing milih sawetara kapentingan sing padha.



Kanggo mbantu sampeyan tetep aman, chatting ora anonim kajaba sampeyan ngandhani sapa sampeyan (ora disaranake!), lan sampeyan bisa mandheg ngobrol kapan wae.Deleng Katentuan Layanan lan Pedoman Komunitas kanggo informasi luwih lengkap babagan apa sing kudu ditindakake lan ora bisa digunakake nalika nggunakake Omegle.Omegle video chatting wis moderat nanging ora moderat sampurna.Pangguna mung tanggung jawab kanggo prilaku nalika nggunakake Omegle.



Sampeyan kudu 18+ utawa 13+ kanthi ijin lan pengawasan wong tuwa kanggo nggunakake Omegle.Deleng Katentuan Layanan Omegle kanggo informasi luwih lengkap.Proteksi kontrol wong tuwa sing bisa nulungi wong tuwa kasedhiya kanthi komersial lan sampeyan bisa nemokake informasi liyane ing https://www.connectsafely.org/controls/ uga situs liyane.



Mangga ninggalake Omegle lan ngunjungi situs diwasa tinimbang yen sampeyan lagi looking for, lan sampeyan 18 utawa lawas.



Bareng, kita bakal nggawe.Komunikasi Aman Nang endi wae



Kita seneng mbantu sampeyan tetep sesambungan, komunikasi lan nyebutake ide supaya sampeyan bisa entuk luwih akeh bebarengan.Kita bangga dipercaya dening mayuta-yuta bisnis, bisnis cilik lan individu kaya sampeyan.



Gawe sesambungan bisnis sing kuwat, nguatake kolaborasi, lan dadi tuan rumah konferensi sing nyenengake kanthi video lan audio HD nganti 1,000 peserta.



Atur ruangan rapat kanggo nyukupi kabutuhan tenaga kerja sing ganti lan ngimbangi alur kerja kantor lan remot kanthi video lan audio HD, enggo bareng konten nirkabel, lan papan pesen interaktif.



Ningkatake swara sampeyan nganggo solusi telepon awan internasional kanthi rute telpon sing aman, antrian telpon, SMS, telpon-kanggo-konferensi, lan liya-liyane.



Mupangate fungsi kantor ing omah - konferensi video, telpon, papan pesen lan komentar ing piranti kolaborasi pribadi sampeyan.



Solusi obrolan kalebu ing akun kasebut lan nyederhanakake alur kerja, nambah produktivitas, lan njamin kolaborasi sing aman antarane karyawan ing njero lan njaba organisasi.



Ningkatake lan gampangake pengalaman Zoom kanthi luwih saka 1,000 aplikasi lan integrasi kanggo jadwal, kolaborasi, sinau, transkripsi, CRM, lan liya-liyane.



Zoom nawakake Webinar Video lan produk Zoom Events paling anyar kanggo nyukupi kabeh kabutuhan acara virtual sampeyan.Gawe pengalaman virtual sing bakal disenengi kabeh wong.Miwiti dina iki karo Acara Zoom lan Webinar Video.



Gunakake API, SDK, webhooks, lan liya-liyane kanggo nggawe aplikasi sing sugih, integrasi pribadi, lan fungsi anyar sing nglengkapi alur kerja layanan Zoom sing ana.



Proses online sing dadi tuan rumah server sing bisa gampang dimonetisasi lan skala menyang pamirsa anyar.



Fun Random Video Chat App



Sugeng rawuh ing ChatSpin, aplikasi obrolan video acak sing nggawe gampang ketemu wong anyar kanthi online.ChatSpin nawakake fitur obrolan video kalebu topeng rai, saringan jender lan negara, obrolan pribadi, lan liya-liyane.Ngobrol karo wong acak ing saindenging jagad kanthi cepet.Nggawe kanca anyar, golek tanggal, pamer bakat, njaluk saran, ngomong politik, utawa mung seneng video chatting santai karo wong sing ora bakal tau ketemu.Iku gratis lan gampang kanggo miwiti video chatting lan seneng-seneng.Sampeyan ora bakal ngerti sapa sing bakal ditemoni sabanjure!



Yen sampeyan pengin nyambungake karo wong anyar, obrolan video acak minangka cara sing bisa ditindakake, lan ChatSpin minangka kendaraan sing bakal nggawa sampeyan menyang kana.Kita wis nyepetake app supaya sampeyan entuk apa sing dikarepake - cara kanggo nyambung karo wong anyar.



Dadi apa sing nunggu?Ngobrol karo wong acak saiki!



Fitur Chat Cam Gratis



Kita miwiti Chatspin karo misi-kanggo nggawe iku gampang kanggo miwiti acak chatting karo wong liyo.



terus.Kuwi dudu crita lengkape.



Donya sing luwih manunggal, donya sing bisa nggawe sesambungan nyata karo wong liya, lokal lan internasional, sing ndadekake tim kita nggawe aplikasi video.Saben telpon ndadekke donya nyedhaki, mbantu kita golek kuping kanggo ngrungokake, lan menehi kita papan kanggo njelajah gagasan karo siji liyane.



Chatspin nggampangake sampeyan ngobrol karo wong acak sing cocog kanggo sampeyan.Ngomong pamit kanggo mung ora ketemu wong tengen.Aplikasi obrolan video acak Chatspin minangka portal sampeyan kanggo ngrasakake hubungane karo wong liya, cedhak lan adoh.



Face to Face, fitur obrolan video pilihan Tinder, saiki diluncurake sacara global



Tinder, saiki paling gedhe ing donya dating app kanggo wong golek cocog lan nyambungake karo wong-wong mau, ngembangaken fitur liyane dina kanggo ngluwihi wektu wong nglampahi ing app, lan komunikasi padha bisa duwe ing.



Face to Face, fitur opt-in-only sing diluncurake Tinder ing awal taun iki sing ngidini pangguna video chatting karo saben liyane tanpa ijol-ijolan informasi pribadhi lan mung nalika lagi madhep kamera, saiki ngembangaken global, mbok menawa pamindhahan pas wektune ing wayahe akeh wong ora ketemu langsung.



Tinder uga ngerti aspèk serem saka layanan gendakan, lan ngandika tellingly wis disebut-sebut carane iku ora tim video perusahaan nanging tim Trust lan Safety sing dibangun siji iki.



"Kita bungah banget nuduhake manawa fitur Face to Face diluncurake menyang komunitas global sawise nampa umpan balik positif saka anggota sing wis entuk akses awal," ujare Rory Kozoll, Kepala Kepercayaan lan Produk Keamanan ing Tinder."Iki nambah dhaptar fitur sing saya tambah akeh sing dibangun fokus ing safety anggota sajrone lelungan pacaran, kayata Verifikasi Foto, Pusat Keamanan lan teknologi deteksi pesen sing nyerang.”



Aplikasi kencan bisa uga katon kaya kategori aneh kanggo berkembang ing wektu sing akeh fokus - amarga aturan pamrentah, utawa rekomendasi saka ahli kesehatan, utawa loro-lorone - babagan jarak sosial lan kumpul ing gelembung cilik sing dikenal.



Nanging nyatane kayane ana kesempatan ing kene: dheweke dadi cara kanggo nyambungake lan ketemu saben liyane, nalika akeh bar lan papan patemon tradisional liyane ditutup, utawa paling ora nemokake operasi normal sing winates banget. , lan wong mung bakal ndeleng saben liyane kurang ing wong kanggo kabeh alasan sampeyan bisa mbayangno.



Minangka kasus ing titik, Tinder, miturut statistik saka AppAnnie, wis terus kanggo linger ing rangking ndhuwur download app gaya urip taun iki (saiki ana ing nomer telu ing iOS ing AS).



Lan fitur obrolan video mung negesake ide nggunakake aplikasi kasebut ora mung kanggo ndeleng sapa sing ana ing kana lan sapa wae sing cocog karo sampeyan, nanging kanggo komunikasi karo wong kasebut.



Liyane plus ing kene yaiku dudu spamfest gratis kanggo kabeh wong sing ora dikarepake sing nyedhaki sampeyan, amarga bisa uga ana ing bar.



Tinder noes sing loro pihak kudu milih menyang fitur, lan sampeyan kudu wis cocog wis ing bagean biasa app sadurunge chatting bisa diwiwiti.



Lan sanajan sampeyan bisa milih ora nglirwakake obrolan video nalika mlebu, amarga sampeyan bisa nelpon telpon biasa.



Lan, yen sampeyan njaluk wong serem ngandika cecek kanggo sampeyan lan nelpon sampeyan kakehan, lan sampeyan ora pengin nguripake fitur kabeh, sampeyan bisa laporan wong kanthi nggulung menyang profil lan tindakake pandhuan "laporan".



Tinder wis muter karo fitur video kanggo taun kanggo ngluwihi cara sing wong sesambungan ing app, video minangka salah siji saka medium paling populer lan makarya ing app saiki.



Iku wis dadi tas campuran asil.Tinder Loops, cara liya kanggo nuduhake dhewe, wis ana wiwit taun 2022 lan isih kuwat.Upaya liyane kaya tayangan video interaktif apokaliptik Swipe Night ing-app ditundha ing wulan Maret amarga Covid-19, sanajan saiki katon kaya pertunjukan kasebut urip maneh ing pasar liyane.



Konferensi video



Callpy bakal ngidini sampeyan nyadari kamungkinankomunikasi karo pengunjung menyang situs sampeyan.



Iki bakal njamin wutah dodolan, nambahkonversi situs kanthi signifikan, lan nambahkunjungan bola-bali saka pengunjung.





Entuk demo 19 dina





KesempatanUnik



Entuk kontak pengunjung sakasumber terbuka!





Data sing ditinggalake pangguna bisa diunggah menyang CRMlan uga diunggah minangka file



Pengumpulan data pengunjung ditindakake tanpa dipikirake anane konsultan.Kontak bakal mlebu ing CRM (AMO utawa Megaplan) kanthi cepet tanpa partisipasi sampeyan.



integrasi karo crm populer



Tambah klien lan tugas anyar menyang CRM ing proses dialog



kabeh iku prasaja



free chatting karo pengunjung tanpa watesan fungsi



Obrolan gratis ing salawas-lawase



Ora ana watesan fungsi, ora ana watesan wektu



Kita luwih apik tinimbang saingan kita



Obrolan fungsional gratis



27 fungsi gratis



27 alat kontrol kualitas layanan



We menehi hadiah kanggo referring kanca



Saka 215 ₽ saben papan kerja konsultan saben wulan



3 saluran komunikasi tambahan



Ngobrol, audio, video, ngawasi aktivitas



Kontrol override, komunikasi audio/video



19 dina wutah dodolan, 20 proyek



ALL kemungkinan



FLEKSIBILITAS LAN SIMPLICITY FUNGSI lan Tools



Cara tradisionalkonseling online



Telpon online gratissaka pengunjung



Nindakakekonsultasi video langsung ing situs kasebut



Translate pengunjung liwatkaca, nuduhakeisi



Ngawasiaktivitas pengunjung ingwektu nyata



Nyorot lan annotateunsur ing kacapengunjung



Callpy bakal kanthi otomatis menehi bantuan kanggopengunjung singbosen



Kustomisasi jero gayawidget kanthi unsuridentitas perusahaan



CRM INTEGRASI



Simpen kontak pelanggan kanthiotomatis ing CRM



Koleksi kontakpengunjung situsliwat formulir Callpy



Nggawe klompok konsultanDistribusialiran pengunjung menyang wong-wong mau



ChatRoulette



Gabung karo obrolan video Rusia sing paling populer kanggo pacaran, sosialisasi utawa mung duwe wektu sing apik kanggo nyambungake karo kanca anyar lan kanca lawas ing jaringan. Saben dina World Wide Web saya populer lan nawakake cara anyar lan menarik kanggo komunikasi ing Internet saka sak ndonya, kanthi bantuan video chat lan layanan web liyane kanthi gampang lan gampang kenalan karo wong sing menarik, ora mung kanggo komunikasi. Video chatting asli kanggo komunikasi lan dating kamera Web chatroulette-worldwide.com komunikasi ing saindhenging donya online. Minangka statistik, luwih akeh wong enom (wanita lan wong lanang) sing nemokake halves liwat video dating ing video chatting tanpa ninggalake kamar! Sukses sumber daya.



Rahasia sukses chat-ruletka.net prasaja, thanks kanggo web cam sisih kajaba komunikasi bisa kanggo netepke saben liyane visual amarga iki penting kanggo njelajah setengah kapindho. Chat nampa akèh popularitas amarga kamungkinan nemokake kanca ing urutan rampung acak carane muter muter botol, saka ngendi, lan tak kabeh jeneng menowo saka roulette chatting. Tip lan trik Dadi tulus ing awake dhewe amarga nalika ketemu ing urip nyata karo kanca anyar, saben wong sing diwawancarai pengin ndeleng wong nyata tinimbang karakter fiksi ing obrolan video. Komunikasi, golek kanca, kanca lawas, nyoba kanggo terus dialog karo wong ing atmosfer penake, supaya profanity, supaya obrolan menarik lan nyenengake - iku kunci kanggo sukses gendakan! Aja pujian, menehi hadiah! kaya ing urip nyata,peparingé diwenehi kanggo ngerti panelpon sing manungsa waé darmabakti lan ngadeg metu marang sampeyan antarane kanca lan kanca-kanca. Peraturan video chatting russian coomeet memeet nawakake layanan chatting ing proses positif. Obrolan chatting biasane pangguna sing nganggo basa Rusia.



Dilarang banget ora etika, ora censor ekspresi ing wangun apa wae.Sing obrolan ing topik jinis karo bocah cilik nganti 18 taun.Dilarang nuduhake bagian pribadi sing ekspos.safety Kanggo keamanan video chatting ngurangi jumlah wong unscrupulous A kaputusan ing registrasi prasaja kang ora bakal angel nanging bakal bantuan Filter chatting lan mblokir intruders.



Situs Obrolan paling apik kaya omegle ing 2022 - Alternatif Obrolan kanggo Obrolan Video Gratis



Kita nggunakake Internet kanggo macem-macem tugas, nanging salah sawijining alasan utama yaiku dadi sosial.Kebutuhan interaksi minangka kahanan manungsa sing ndadekake kepenak lan marem kanggo umume wong normal.Mulane Facebook dadi populer.



Nanging ana akeh situs liyane ngendi wong bisa ketemu.Akeh sing diarani forum utawa papan pesen ing ngendi wong ngirim komentar lan banjur bali maneh kanggo ndeleng manawa ana sing mangsuli.Nanging, ana akeh situs sing nggampangake enggo bareng wektu nyata sing cedhak karo obrolan pribadhi amarga sampeyan bisa nyambung menyang internet.



Salah sawijining situs sing paling populer diarani Omegle, ing ngendi anggota sesambungan liwat video, audio, utawa mung teks.Iku panggonan kang gedhe kanggo ketemu wong acak lan mung miwiti obrolan karo wong liyo lengkap.Nanging kaya umume situs utama, Omegle wis dadi overpopulated.



Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake sawetara kamar chatting urip kaya Omegle ngendi sampeyan bisa nyambung karo kanca anyar.



1. Chatliv:Chatliv - Cara paling cepet lan paling trep kanggo nggawe webcam chatting karo wong liyo saka ngendi wae ing donya.Sampeyan mung kudu ngetik jender wong, sing layanan bakal langsung milih wong liyo sing paling cocok sing uga pengin ketemu wong kaya sampeyan.



Chatliv minangka situs obrolan video sing paling apik lan uga salah sawijining situs obrolan video sing paling populer.Ewon chatter tansah online saka kabeh ndonya ing online chatting kamar.



2. CooMeet:Coomeet punika video chatting Russian-basa lan dating site (roulette).salah siji opsi sing paling apik kanggo chatroulette lan omegle, ing coomeet sampeyan bisa miwiti video gendakan manca acak saka kabeh ndonya.Coomeet nggarap prinsip roulette, tegese sampeyan ora ngerti sapa sing arep diajak ngobrol.yen sampeyan bosen banjur jinis obrolan iki bisa nggawa sampeyan sensai.



Fitur Coomeet:1. Tansah nyambung karo wong liyo2. Obrolan video gratis3. Tambah wong aneh menyang dhaptar kanca4. Tetep sesambungan karo wong liyo sing sampeyan tresnani5. Kirimi hadiah lan mawar kanggo wong sing dikasihi6. Temokake kanca paling apik



3. TinyChat:Dina iki, TinyChat minangka layanan obrolan swara lan video paling gedhe ing Internet.Perusahaan kasebut gumunggung manawa pangguna ngasilake 5 yuta menit wektu udhara saben dina.Ing kana sampeyan bakal nemokake ewonan obrolan, malah sawetara sing diwiwiti dening wong ing wilayah sampeyan, lan yen sampeyan ora nemokake tema sing dikarepake, sampeyan bisa nggawe dhewe.



TinyChat ngidini nganti 12 stream video saben kamar lan nggunakake API ing ngendi pangguna bisa streaming video langsung saka acara sing di-host ing layanan kasebut lan ora ana gunane.Wong teka bebarengan kanggo komunikasi liwat mikropon, video utawa olahpesen cepet.



4. Omegle Webcam:Omegle Webcam paling populer dating lan petung webcam. Luwih saka 20.000.000 pangguna pangguna. Free Chats Roulette Chats. situs kaya omegle.Omegle Webcam minangka alternatif gratis kanggo obrolan video acak Omegle, kanthi anonim ngobrol karo wong liya kanthi nggunakake webcam lan langsung ketemu wong anyar. Obrolan video karo pangguna acak, golek kanca anyar. Nduwe interaksi sosial karo penyayang omegle.Omegle.webcam minangka jinis situs chatroulette.



5. Bazoocam:Bazoocam minangka situs obrolan web kasual liyane sing akeh banget supaya tetep resik.Kaya sawetara situs liyane sing kasebut, sampeyan ora sengaja ndharat ing wong liya.Yen sampeyan ora seneng karo apa sing sampeyan deleng, banjur pencet tombol "skip" lan pindhah menyang wong liya.



Bazoocam nawakake sawetara game bebarengan sing bisa sampeyan gabung minangka pemecah es utawa yen sampeyan bosen ngomong babagan sampeyan dhewe.Yen sampeyan bosen, dheweke menehi saran kanggo nindakake perkara sing ora biasa, nanging ngelingake sampeyan supaya tetep nganggo sandhangan.Coba nganggo jas utawa muter musik favorit.Heck, main gitar utawa kazoo lan sampeyan bakal nemokake akeh wong sing bisa diajak ngobrol.



6. FaceFlow:FaceFlow - Wong-wong iki njupuk media sosial menyang tingkat sabanjure kanthi ngidini pangguna duwe obrolan video sing bisa nampung nganti telung wong sekaligus.FaceFlow nawakake "obrolan video lan konferensi video gratis karo kanca-kanca, langsung ing browser web sampeyan," nanging sampeyan uga bisa ngobrol karo wong liya.Pangguna saiki bisa nggawe profil sing bisa ditelusuri lan bisa nuduhake foto lan video favorit ing YouTube.



Saliyane mung layanan obrolan web liyane, situs iki luwih cocog karo layanan gedhe sing ditawakake Skype.Nawakake teks lan video chatting siji-wektu.Lan supaya luwih menarik, FaceFlow ngrilis game multiplier sing diarani Flappy sing katon angel banget.



7. ChatRandom:Chatrandom nduweni sawetara tujuan gedhe, salah sijine yaiku dadi jeneng sing padha karo Facebook, Twitter utawa YouTube.Iki minangka situs webcam liyane sing nyambungake pangguna karo pangguna acak liyane.Iku katon minangka alternatif kanggo Chatroulette amarga situs diganti aturan kerep banget.



Kanggo nggayuh tujuan iki, dheweke nglumpukake wong saka sak ndonya lan terus nambah negara lan basa anyar.Sampeyan bisa milih kanthi acak sesambungan karo wong liya, karo grup, utawa karo bocah-bocah wadon.Sampeyan uga bisa milih pilihan kanggo ngomong liwat video, karo pangguna gay, utawa ing basa tartamtu.Dheweke uga nambah webcam lan layanan liyane kanggo nyukupi pangarepan pangguna.



8. Chatroulette:Chatroulette iku layanan chatting basis webcam sing nduweni pendekatan unik kanggo nyambungake pangguna karo wong manca acak.Sampeyan kudu kaya muter roulette Rusian, mung tinimbang tandhing karo bedhil, sampeyan Parry lisan liwat pesen diketik lan / utawa webcam, lan yen sampeyan ngomong utawa nindakake soko partner ora seneng, padha ninggalake chatting ( "mateni") obrolan).



Iki digawe ing 2022 dening bocah umur 17 taun sing nggawa situs kasebut saka kamar turu menyang omahe wong tuwa.Sanajan tanpa iklan, situs iki dadi gedhe banget kanthi lisan.Sawise pirang-pirang taun nyoba lan kesalahan, dheweke wis tekan titik ing ngendi dheweke bisa nyaring prilaku sing ora cocog.



Pangguna kudu ndhaptar lan setuju karo syarat layanan, lan sing nglanggar bakal disaring dening moderator situs. Umume pangguna ing sangisore 30 lan luwih akeh wong lanang tinimbang wanita. Paling iku R dirating.



Aturan kanggo Ketemu wong liyo Online1. Aja nindakake utawa ngomong apa-apa sing mengko bisa sambat. Obrolan, teks, audio utawa video bisa gampang direkam lan digunakake kanggo sampeyan.2. Yen sampeyan lagi bullied, lapor lan blacklist pangguna.Tumindak sing padha yen sampeyan ndeleng wong sing diganggu.3. Aja nuduhake informasi pribadhi karo sapa wae.4. Penipu profesional bakal phish kanggo informasi sampeyan.5. Aja ninggalake apa-apa pribadi ing video chatting pigura, kayata foto kulawarga utawa rincian liyane sing manggoni bisa digunakake kanggo trek.6. Ajar kulawarga sampeyan supaya aman nalika nggunakake layanan kasebut.Nalika umume akeh moderat, isih ana sawetara predator sing cerdas.7. Seneng-seneng... ngono iku.