Konférénsi pidéo

Choose your language:
bg, bs, ca, ceb, co, cs, cy, da, de, el, en, eo, es, et, fa, fi, fr, fy, ga, gd, gl, gu, ha, haw, hi, hmn, hr, ht, hu, id, ig, is, it, iw, ja, jw, ka, kk, km, kn, ko, ku, ky, la, lb, lo, lt, lv, mg, mi, mk, ml, mn, mr, ms, mt, my, ne, nl, no, ny, or, pa, pl, ps, pt, ro, ru, rw, sd, si, sk, sl, sm, sn, so, sr, st, su, sv, sw, ta, te, tg, th, tk, tl, tr, tt, ug, uk, ur, uz, vi, xh, yi, yo, zh, zu,




Anjeun henteu peryogi aplikasi pikeun ngagunakeun Omegle dina telepon atanapi tablet anjeun!Website éta jalan hébat dina mobile.



Papanggih strangers kalawan kapentingan anjeun!



Omegle(oh meg ull)mangrupikeun cara anu saé pikeun pendak sareng réréncangan énggal, sanaos nalika ngalaksanakeun jarak sosial.Nalika anjeun nganggo Omegle, anjeun dipasangkeun sacara acak sareng jalma sanés pikeun ngobrol hiji-hiji.Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa nambihan minat anjeun sareng anjeun bakal dipasangkeun sacara acak sareng jalma anu milih sababaraha kapentingan anu sami.



Pikeun mantuan Anjeun tetep aman, obrolan téh anonim iwal mun ngabejaan batur saha anjeun (teu dianjurkeun!), Jeung anjeun bisa ngeureunkeun obrolan iraha wae.Tingali Sarat Layanan sareng Pedoman Komunitas pikeun inpormasi anu langkung lengkep ihwal anu kedah dilakukeun sareng anu teu kedah dilakukeun dina ngagunakeun Omegle.Omegle video chat geus moderated tapi euweuh moderation sampurna.Pamaké téh solely jawab kabiasaan maranéhna bari maké Omegle.



Anjeun kedah 18+ atanapi 13+ kalayan idin kolot sareng pangawasan pikeun ngagunakeun Omegle.Tempo Sarat Service Omegle pikeun info leuwih lengkep.Protéksi kontrol parental anu tiasa ngabantosan kolotna sayogi sacara komersil sareng anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi dina https://www.connectsafely.org/controls/ ogé situs anu sanés.



Mangga ninggalkeun Omegle sarta didatangan hiji situs dewasa gantina lamun éta naon nu ditéang, tur anjeun 18 atawa heubeul.



Babarengan, urang bakalan.Komunikasi Aman Dimana wae Anjeun Aya



Kami bagja ngabantosan anjeun tetep komunikasi, komunikasi sareng nganyatakeun ideu anjeun supados anjeun tiasa ngahontal langkung babarengan.Kami reueus dipercaya ku jutaan usaha, usaha leutik sareng individu sapertos anjeun.



Bangun hubungan bisnis anu kuat, nguatkeun kolaborasi, sareng ngadamel konperénsi anu pikaresepeun sareng pidéo HD sareng audio dugi ka 1,000 pamilon.



Adaptasikeun kamar rapat pikeun nyumponan kabutuhan tenaga kerja anu robih sareng kasaimbangan kantor sareng alur kerja jauh sareng pidéo HD sareng audio, ngabagi kontén nirkabel, sareng papan pesen interaktif.



Ningkatkeun sora anjeun nganggo solusi telepon awan internasional kami kalayan rute telepon anu aman, antrian telepon, SMS, telepon-ka-konferensi, sareng seueur deui.



Mangpaatkeun fungsionalitas kantor di bumi - konperénsi pidéo, telepon, papan pesen sareng koméntar dina alat kolaborasi pribadi anjeun.



Solusi obrolan kalebet kana akun sareng nyederhanakeun alur kerja, ningkatkeun produktivitas, sareng ngajamin kolaborasi aman antara karyawan di jero sareng di luar organisasi.



Ningkatkeun sareng saderhanakeun pangalaman Zoom anjeun kalayan langkung ti 1,000 aplikasi sareng integrasi pikeun ngajadwalkeun, kolaborasi, diajar, transkripsi, CRM, sareng seueur deui.



Zoom nawiskeun Video Webinars sareng produk Zoom Events panganyarna pikeun nyumponan sadaya kabutuhan acara virtual anjeun.Nyiptakeun pangalaman virtual anu bakal dipikacinta ku sadayana.Mimitian ayeuna sareng Zoom Events and Video Webinars.



Anggo API, SDK, webhooks, sareng seueur deui pikeun ngawangun aplikasi anu beunghar, integrasi pribadi, sareng fungsionalitas énggal anu ngalengkepan alur kerja jasa Zoom anu tos aya.



Prosés online anu di-host ku server anu tiasa gampang dimonetisasi sareng diskalakeun ka pamirsa énggal.



Fun Random Video Chat App



Wilujeng sumping di ChatSpin, aplikasi obrolan video acak anu ngagampangkeun pendak sareng jalma anyar online.ChatSpin nawiskeun fitur obrolan video kalebet masker pameunteu, saringan gender sareng nagara, obrolan pribadi, sareng seueur deui.Ngobrol jeung jalma acak sakuliah dunya instan.Jieun babaturan anyar, manggihan tanggal hiji, pamer bakat Anjeun, ménta nasehat, ngobrol pulitik, atawa ngan ngarasakeun santai video chat jeung batur nu disebutkeun Anjeun teu kungsi papanggih.Éta gratis sareng gampang pikeun ngamimitian ngobrol video sareng ngahibur.Anjeun moal terang saha anu anjeun badé tepang salajengna!



Upami anjeun milarian hubungan sareng jalma énggal, obrolan video acak mangrupikeun jalan, sareng ChatSpin mangrupikeun kendaraan anu bakal nyandak anjeun ka ditu.Kami parantos nyéépkeun aplikasi kami supados anjeun kéngingkeun naon anu anjeun milarian-cara pikeun nyambung sareng jalma anyar.



Janten naon anu anjeun tunggu?Ngobrol jeung jalma acak ayeuna!



Bébas Cam Chat Fitur



Urang ngamimitian Chatspin kalawan misi-ngagampangkeun pikeun ngamimitian obrolan acak kalawan strangers.



cekelan.Éta sanés carita lengkep.



Dunya anu langkung ngahiji, dunya dimana anjeun tiasa ngadamel sambungan nyata sareng jalma sanés, boh sacara lokal sareng internasional, mangrupikeun anu nyababkeun tim kami nyiptakeun aplikasi video kami.Unggal telepon ngadeukeutkeun dunya, ngabantosan urang mendakan ceuli pikeun didangukeun, sareng masihan ruang pikeun ngajalajah ideu sareng anu sanés.



Chatspin ngagampangkeun anjeun ngobrol sareng jalma acak anu pas pikeun anjeun.Ucapkeun wilujeung teu papanggih jalma bener.Aplikasi obrolan pidéo acak Chatspin mangrupikeun portal anjeun pikeun ngarasa nyambung ka batur, caket sareng jauh.



Face to Face, fitur obrolan video opt-in Tinder, ayeuna diluncurkeun sacara global



Tinder, ayeuna pangbadagna pangbadagna dating aplikasi di dunya pikeun jalma pikeun manggihan patandingan tur connect with aranjeunna, ngembangna fitur séjén kiwari pikeun manjangkeun waktu jalma méakkeun dina aplikasi, sarta komunikasi aranjeunna tiasa gaduh dina eta.



Face to Face, hiji fitur opt-in-hijina anu diluncurkeun Tinder awal taun ieu anu ngamungkinkeun para pangguna ngobrolkeun pidéo tanpa silih tukeur inpormasi pribadi sareng ngan ukur nalika aranjeunna nuju nyanghareupan kaméra, ayeuna ngembang sacara global, sigana mangrupikeun gerakan anu pas dina waktosna. momen nalika loba jalma teu papanggih di jalma.



Tinder ogé sadar kana aspék creepy tina dating jasa, sarta jadi tellingly geus touted kumaha éta teu tim video parusahaan tapi tim Trust sarta Kasalametan na anu ngawangun hiji ieu.



"Kami bungah pikeun ngabagikeun yén fitur Face to Face kami diluncurkeun ka komunitas global urang saatos nampi réspon positif ti anggota kami anu ngagaduhan aksés awal kana éta," saur Rory Kozoll, Kepala Amanah sareng Produk Kasalametan di Tinder. "Ieu nambihan kana daptar kami tumuwuh fitur diwangun fokus kana kaamanan anggota sapanjang maranéhna dating lalampahan, kawas Verifikasi Poto, Center Kasalametan jeung téhnologi deteksi pesen karasa urang. ”



Aplikasi bobogohan sigana sapertos kategori anu anéh pikeun mekar dina waktos anu seueur anu museurkeun - boh kusabab aturan pamaréntahan, atanapi kana saran ti para ahli kaséhatan, atanapi duanana - dina jarak sosial sareng ngumpul dina gelembung leutik, dikenal, biasa.



Tapi kanyataanna sigana aya kasempetan di dieu: aranjeunna janten jalan pikeun jalma-jalma pikeun nyambung sareng saling pendak, dina waktos seueur bar sareng tempat-tempat rapat tradisional anu sanés ditutup, atanapi sahenteuna mendakan operasi normalna terbatas pisan. , sarta jalma ngan saukur bakal ningali silih kirang di jalma pikeun sakabéh alesan anjeun bisa bayangkeun.



Salaku conto, Tinder, numutkeun statistik ti AppAnnie, terus tetep dina rangking luhur undeuran aplikasi gaya hirup taun ieu (ayeuna aya di nomer tilu dina ios di AS).



Sareng fitur obrolan pidéo ngan ukur nunjukkeun ideu ngagunakeun aplikasi éta sanés ngan ukur ningali saha anu aya di luar sareng saha anu anjeun tiasa cocog, tapi pikeun komunikasi sareng jalma-jalma éta.



tambah sejen di dieu nyaeta teu lengkep bébas-pikeun-kabeh spamfest jalma nu teu dihoyongkeun approaching anjeun, sabab meureun dina bar.



Tinder noes yén duanana pihak kudu opted kana fitur, jeung anjeun kudu geus loyog geus di bagian biasa tina aplikasi nu sateuacan obrolan bisa ngagagas.



Sareng teras anjeun tiasa milih pikeun teu malire obrolan pidéo nalika aranjeunna asup, sabab anjeun tiasa nelepon telepon biasa.



Sareng, upami anjeun nampi jalma anu pikasieuneun nyarioskeun hal-hal anu teu pantes ka anjeun sareng nelepon anjeun teuing, sareng anjeun henteu hoyong ngabalikan fitur sadayana, anjeun tiasa ngalaporkeun jalma-jalma ku ngagulung ka profilna sareng nuturkeun paréntah "laporan".



Tinder parantos maén sareng fitur pidéo salami mangtaun-taun pikeun manjangkeun cara jalma berinteraksi dina aplikasi éta, pidéo mangrupikeun salah sahiji medium anu paling populér sareng pikaresepeun dina aplikasi ayeuna.



Éta mangrupikeun kantong campuran tina hasil.Tinder Loops, cara séjén pikeun nunjukkeun diri anjeun, parantos aya ti saprak 2022 sareng masih kuat.Usaha sanés sapertos Swipe Night apokaliptik video interaktif dina-aplikasi na ditunda dina bulan Maret kusabab Covid-19, sanaos langkung énggal-énggal sigana acara éta dihirupkeun deui di pasar sanés.



Konférénsi pidéo



Callpy bakal ngidinan Anjeun pikeun ngawujudkeun kamungkinankomunikasi jeung nu datang ka situs anjeun.



Ieu bakal mastikeun pertumbuhan penjualan, sacara signifikan ningkatkeunkonvérsi situs, sareng ningkatkeunkunjungan ulang ti sémah.





Kéngingkeun demo 19 dinten





KasempetanUnik



Kéngingkeun kontak sémah tinasumber terbuka!





Data anu ditinggalkeun ku pangguna tiasa diunggah ka CRMsareng ogé diunggah salaku file



Pengumpulan data pangunjung dilaksanakeun henteu paduli ayana konsultan.Kontak bakal asup kana CRM (AMO atanapi Megaplan) dina laleur tanpa partisipasi anjeun.



integrasi jeung crm populér



Tambahkeun klien anyar jeung tugas ka CRM dina prosés dialog



sagalana geus basajan



bebas ngobrol jeung datang tanpa watesan fungsi



Obrolan bébas salawasna



Taya wates fungsi, euweuh wates waktu



Kami langkung saé tibatan pesaing urang



Obrolan fungsional gratis



27 fungsi haratis



27 alat kontrol kualitas jasa



Urang masihan hadiah pikeun ngarujuk babaturan



Ti 215 ₽ per tempat gawé konsultan per bulan



3 saluran komunikasi tambahan



Obrolan, audio, video, ngawaskeun kagiatan



Kontrol override, komunikasi audio/video



19 poé tumuwuhna jualan, 20 jobs



ALL kamungkinan



FLEKSIBILITAS JEUNG KESIMPULAN FUNGSI JEUNG ALAT



Cara tradisionalkonseling online



Telepon online gratisti sémah



Ngalaksanakeun konsultasi video langsungdina situs



Tarjamahkeun nganjang ngaliwatanhalaman, tunjukkeuneusina



Monitorkagiatan sémah sacara realwaktos



Nyorot sareng annotateelemen dina halamanpangunjung



Callpy bakal otomatis nawiskeunbantosan ka sémah anubosen



Kustomisasi jero tina gayawidget sareng elemenidentitas perusahaan



CRM INTEGRASI



Simpen kontak palanggan sacaraotomatis dina CRM



Kumpulan kontakpangunjung lokangaliwatan formulir Callpy



Jieun grup konsultanDistribusialiran datang ka aranjeunna



ChatRoulette



Miluan obrolan video paling populér Rusia pikeun bobogohan, sosialisasi atanapi ngan gaduh waktos anu saé pikeun nyambung sareng réréncangan énggal sareng réréncangan lami dina jaringan. Saban poé World Wide Web ieu gaining popularitas sarta nawarkeun cara anyar jeung metot pikeun komunikasi dina Internet ti sakuliah dunya, kalayan bantuan video chat jeung ladenan web séjén gampang jeung merenah meunang acquainted jeung jalma metot, teu ngan pikeun komunikasi. The video obrolan aslina keur komunikasi jeung dating kaméra Web chatroulette-worldwide.com komunikasi sakuliah dunya online. Salaku statistik beuki jalma ngora (awéwé jeung lalaki) anu manggihan halves maranéhanana ngaliwatan video dating dina video chat tanpa ninggalkeun kamar! Kasuksésan sumberdaya.



Rahasia sukses chat-ruletka.net basajan, hatur nuhun kana web Cam sisi iwal komunikasi anu bisa assess silih visually sabab ieu penting pikeun ngajajah satengah kadua. Obrolan narima loba popularitas alatan kamungkinan manggihan babaturan dina urutan sagemblengna acak cara maénkeun spin botol, ti mana, sarta meunang sagala ngaran akrab tina obrolan roulette. Tip sareng trik Kudu ikhlas dina diri sorangan sabab nalika pendak dina kahirupan nyata sareng réréncangan anyar video chat unggal diwawancara hoyong ningali jalma nyata tinimbang karakter fiksi dina obrolan video. Komunikasi, manggihan babaturan, babaturan heubeul, coba ngayakeun dialog jeung jalma dina atmosfir pikaresepeun, ulah profanity, tetep paguneman metot jeung senang - mangrupakeun konci pikeun suksés dating! Ulah compliments, masihan hadiah! sakumaha dina kahirupan nyata,hadiah dibikeun ka ngartos panelepon yén perhatian dedicated sarta nangtung kaluar ngalawan anjeun diantara para sahabatna jeung babaturan. Regulasi Rusia video chat coomeet memeet nawarkeun layanan obrolan dina ragam positif. obrolan obrolan téh lolobana pamaké Rusia-diomongkeun.



Dilarang ketat henteu etika, henteu ngasensor ekspresi dina bentuk naon waé.Éta paguneman dina topik sex jeung minors nepi ka 18 taun.Dilarang nunjukkeun bagian pribadi anu kakeunaan sacara paksa.kaamanan Pikeun kaamanan video chat ngurangan jumlah jalma unscrupulous A kaputusan dina pendaptaran basajan nu moal hese tapi bakal mantuan chat filter jeung block intruders.



Situs Obrolan pangsaéna sapertos omegle di 2022 - Alternatif Ngobrol pikeun Obrolan Video Gratis



Kami nganggo Internét pikeun seueur tugas anu béda, tapi salah sahiji alesan utama nyaéta janten sosial.Kabutuhan pikeun interaksi mangrupikeun kaayaan manusa anu nyayogikeun kanyamanan sareng kapuasan pikeun kalolobaan jalma normal.Éta sababna Facebook populer pisan.



Tapi aya loba situs séjén dimana urang bisa papanggih.Seueur di antarana disebut forum atanapi papan pesen dimana jalma ngirim koméntar teras uih deui engké pikeun ningali naha aya anu ngawaler.Sanajan kitu, aya loba situs nu mempermudah babagi real-time nu deukeut ka paguneman pribadi anjeun bisa nyambung ka internét.



Salah sahiji situs nu pang populerna disebut Omegle, dimana anggota berinteraksi ngaliwatan video, audio, atawa ngan téks.Éta tempat anu saé pikeun pendak sareng jalma-jalma anu acak sareng ngan ukur ngobrol sareng jalma anu sanés.Tapi kawas sabagéan ageung situs utama, Omegle geus jadi overpopulated.



Di handap ieu anjeun bakal mendakan sababaraha kamar obrolan langsung sapertos Omegle dimana anjeun tiasa nyambung sareng réréncangan énggal.



1. Chatliv:Chatliv - Cara panggancangna jeung pangmerenahna pikeun nyieun hiji webcam chat jeung muhrim ti mana di dunya.Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta asupkeun gender jalma éta, anu jasana bakal langsung milih muhrim anu paling cocog anu ogé hoyong pendak sareng batur sapertos anjeun.



Chatliv mangrupikeun situs obrolan pidéo pangsaéna sareng ogé salah sahiji situs obrolan pidéo anu pang populerna.Rébuan chatter salawasna online ti sakuliah dunya dina obrolan kamar online.



2. CooMeet:Coomeet nyaéta obrolan video basa Rusia sareng situs dating (roulette).salah sahiji pilihan pangalusna pikeun chatroulette na omegle, di coomeet Anjeun bisa ngamimitian video dating strangers acak ti sakuliah dunya.Coomeet berpungsi dina prinsip roulette, nu hartina anjeun pernah nyaho saha anjeun bade ngobrol jeung.Upami anjeun bosen maka jinis obrolan ieu tiasa nyababkeun anjeun pikagumbiraeun.



Fitur tina Coomeet:1. Salawasna nyambung sareng muhrim2. Obrolan vidéo gratis3. Nambahkeun jalma aneh kana daptar réréncangan anjeun4. Tetep komunikasi sareng muhrim anu anjeun pikahoyong5. Kirim kado sareng mawar ka anu dipikacinta6. Panggihan pendamping pangalusna



3. TinyChat:Kiwari, TinyChat nyaéta layanan obrolan sora jeung vidéo panggedéna di Internét.Pausahaan boasts yén pamaké ngahasilkeun 5 juta menit airtime per poé.Di dinya anjeun bakal mendakan rébuan obrolan, bahkan sababaraha diantarana dimimitian ku jalma-jalma di daérah anjeun, sareng upami anjeun henteu mendakan téma anu anjeun pikahoyong, anjeun tiasa nyiptakeun sorangan.



TinyChat ngamungkinkeun dugi ka 12 aliran pidéo per rohangan sareng nganggo API dimana pangguna tiasa ngalirkeun pidéo langsung tina acara anu di-host dina jasa éta sareng éta henteu pantes.Jalma ngumpul pikeun komunikasi ngaliwatan mikropon, video atawa talatah instan.



4. Omegle Webcam:Omegle Webcam teh pang populerna dating jeung ngobrol Webcam. Langkung ti 20.000.000 pangguna anu kadaptar. Bébas Chat Roulette Chats. situs kawas omegle.Omegle Webcam mangrupakeun alternatif bébas Omegle obrolan video acak, anonim ngobrol strangers maké Webcam sarta papanggih jalma anyar instan. Video chat jeung pamaké acak, nyieun babaturan anyar. Gaduh interaksi sosial sareng pencinta omegle.Omegle.webcam mangrupikeun jinis situs chatroulette.



5. Bazoocam:Bazoocam mangrupikeun situs obrolan wéb kasual anu sanés-sanés pikeun tetep beresih.Sapertos sababaraha situs anu disebatkeun, anjeun ngahaja nabrak situs batur.Upami anjeun henteu resep naon anu anjeun tingali, teras pencét tombol "skip" sareng teraskeun ka jalma anu sanés.



Bazoocam nawiskeun sababaraha kaulinan multiplayer anu anjeun tiasa gabung salaku icebreakers atanapi upami anjeun bosen ngobrolkeun diri anjeun.Upami anjeun bosen, aranjeunna nawiskeun ngalakukeun hal anu luar biasa, tapi ngingetkeun anjeun ngeunaan ngajaga baju anjeun.Coba maké jas atawa maén musik favorit anjeun.Heck, maen gitar atanapi kazoo sareng anjeun bakal mendakan seueur jalma pikeun diajak ngobrol.



6. FaceFlow:FaceFlow - Ieu guys anu nyokot média sosial ka tingkat salajengna ku sahingga pamaké pikeun mibanda video obrolan nu bisa nampung nepi ka tilu jalma dina hiji waktu.FaceFlow nawiskeun "obrolan pidéo gratis sareng konperénsi pidéo sareng réréncangan, langsung dina browser wéb anjeun," tapi anjeun ogé tiasa ngobrol sareng urang asing.Pamaké ayeuna tiasa ngadamel profil anu tiasa dipilarian sareng tiasa ngabagi poto sareng pidéo karesepna dina YouTube.



Salian ti ngan ukur jasa obrolan wéb anu sanés, situs ieu langkung saluyu sareng jasa hébat anu ditawarkeun Skype.Éta nawiskeun téks sareng obrolan pidéo sakali.Sareng pikeun ngajantenkeun hal-hal anu langkung narik, FaceFlow ngaluarkeun kaulinan multiplayer anu disebut Flappy anu katingalina lumayan tangguh.



7. ChatRandom:Chatrandom boga sababaraha tujuan badag, salah sahiji nu jadi ngaran sarua Facebook, Twitter atawa YouTube.Ieu situs Webcam sejen anu nyambungkeun hiji pamaké kalawan pamaké acak sejen.Ieu mucunghul salaku alternatif pikeun Chatroulette sabab loka robah aturan teuing mindeng.



Pikeun ngahontal tujuan ieu, aranjeunna ngahijikeun jalma-jalma ti sakumna dunya sareng terus-terusan nambihan nagara sareng basa anyar.Anjeun tiasa milih sacara acak berinteraksi sareng hiji jalma sanés, sareng grup, atanapi sareng awéwé.Anjeun oge bisa milih preferensi pikeun nyarita via video, jeung pamaké homo, atawa dina basa husus.Éta ogé nambihan webcam tambahan sareng jasa anu sanés pikeun nyumponan ekspektasi pangguna.



8. Chatroulette:Chatroulette nyaéta layanan obrolan basis Webcam nu boga pendekatan unik pikeun nyambungkeun pamaké kalawan strangers acak.Sakuduna kawas maén roulette Rusia, ngan tinimbang duel kalawan gun a, Anjeun Parry verbal via seratan diketik jeung / atawa Webcam, sarta lamun ngomong atawa ngalakukeun hal pasangan Anjeun teu resep, aranjeunna ninggalkeun obrolan ( "maéhan") paguneman).



Éta diciptakeun dina taun 2022 ku budak umur 17 taun anu mawa situs ti pangkengna ka bumi indungna.Sanaos tanpa iklan, situs ieu janten ukuran anu ageung ku lisan.Saatos sababaraha taun trial and error, anjeunna tungtungna ngahontal titik dimana anjeunna tiasa sacara efektif nyaring paripolah anu teu pantes.



Pamaké kedah ngadaptar sareng satuju kana syarat jasa, sareng anu ngalanggar bakal disaring ku moderator situs. Kaseueuran pangguna sahandapeun 30 sareng langkung seueur lalaki tibatan awéwé. Sahenteuna éta R dipeunteun.



Aturan keur Papanggihan Strangers Online1. Ulah ngalakukeun atawa ngomong nanaon nu bisa ngawadul ngeunaan engké. Obrolan, téks, audio atanapi pidéo anjeun tiasa gampang dirékam sareng dianggo ngalawan anjeun.2. Lamun anjeun keur bullied, wartosan eta sarta blacklist pamaké.Lakukeun hal nu sarua lamun ningali batur keur bullied.3. Ulah babagi informasi pribadi jeung saha.4. scammers profésional bakal phish pikeun informasi Anjeun.5. Ulah ninggalkeun nanaon pribadi dina pigura obrolan video, kayaning poto kulawarga atawa sagala rinci séjén nu occupant bisa ngagunakeun lagu.6. Ajar kulawarga anjeun kumaha carana jadi aman lamun ngagunakeun salah sahiji layanan ieu.Sanaos seuseueurna seueur dimoderasi, masih aya sababaraha prédator pinter di luar.7. Senang... nya kitu.